fbpx

Skräddarsydd finansiering

Enkel och trygg finansiering som passar dig

Vi vill göra det enkelt för fler att investera i solceller och producera egen grön el till sitt hushåll. Precis som vi skräddarsyr din solcellsanläggning, kan vi tillsammans med våra partners även skräddarsy finansieringen så att det passar dig. I och med vårt samarbete med Stabelo och Hemma kan du som privatperson byta till ett grönt bolån och därmed enkelt finansiera dina solceller med ett grönt tilläggslån. Vi erbjuder också finansiering till din solcellsanläggning via Ecster (Handelsbanken). Läs mer om våra samarbetspartners nedan och kontakta oss så hör vi av oss.

Våra samarbetspartners

Vårt samarbete med Stabelo möjliggör en enkel finansiering av er solcellsanläggning genom att använda utrymmet i ert bolån med ett grönt tilläggslån. Upp till 60% belåningsgrad

  • Från 0,84% ränta för solcellslånet
  • Från 1,04% ränta på bolån
  • Hanteras i sin helhet av Stabelo

Via Hemma kan du utöka ditt bolån upp till 85% belåningsgrad till en attraktiv ränta för att betala för dina solceller. När du flyttar ditt befintliga bolån får du också en grön rabatt som gör att du kan sänka din totala räntekostnad. Hemmas bolån är ett samarbete med Skandia och riktar sig till hushåll som investerar i solceller.

  • Upp till 85% belåningsgrad
  • 1,09-1,85% ränta (effektiv ränta)
  • Hanteras i sin helhet av Hemma
  • Kreditgivare: Skandiabanken AB (publ)

Ecster (Handelsbanken) erbjuder finansiering av solceller utan att du behöver flytta ditt bolån. Du erhåller 0,10% ränta under lånets första sex månader och har därefter 3,10% ränta.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

Mälardalen

Veterinärgränd 6

121 63 Johanneshov

08 - 22 88 90

Sverige Väst
Sverige Syd

Mellangatan 66

293 30 Skanör

040 - 38 98 08

Sverige Sydöst

Cell Solar Nordic AB
Org. nr. 559069-2900
Fakturor email: faktura@cellsolar.se
Fakturor Postadress:
Cell Solar Nordic AB, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
Copyright Cell Solar Nordic AB 2021