God jul!

Cell Solar Nordic AB Julkampanj 2019

 

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi er för ett hembesök, så har du chans att vinna en gratis solcellsanläggning!

 

2019 har varit ett fantastiskt år för solceller och har inneburit att tusentals svenskar har fått tillgång till grön, hållbar energi installerat av Cell Solar! Vi vill avsluta året med en stor julklapp till våra nya och befintliga kunder som beställt under 2019 genom att tävla ut en gratis solcellsanläggning till personen som kan komma på det bästa julrimmet!

Så värm på glöggen, vässa pennan och skicka det bästa rimmet med temat:

“varför man ska installera solceller” Till rimstugan@cellsolar.se, inkludera namn och kontaktuppgifter

Tävligen pågår mellan den 1 - 30 November 2019, där vinnaren kommer lottas ut av de 5 mest kreativa julrimmen som utses av en jury från Cell Solar Nordic AB.

 

  • De som har rätt att delta i tävlingen är Cell Solar Nordics kunder som beställt eller fått levererat en solcellsanläggning från oss under 2019, fram till den 30 november.
  • Vinsten består av en solcellsanläggning värd 93700kr inkl. moms oavsett om du redan fått din anläggning levererad och betald.
  • Tävlingen pågår mellan 1 november 2019 till 30 november 2019 klockan 23.59 svensk tid.

Intresserad av att investera i solceller?

Förutom att vi hjälper dig hela vägen genom en nyckelfärdig lösning så kan vi även hjälpa dig att finansiera din investering genom vårt samarbete med Ecster (Handelsbanken) genom 2.95% ränta. Vi hjälper dig även med solcellsbidraget.

Kontakta oss idag för fri offert, så kanske du får solcellsanläggningen i julklapp, helt gratis!