fbpx

En framtid utan fossila bränslen

Energi som skapar förändring

Om oss

Cell solar är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Det är enkelt och tryggt att beställa en solcellsanläggning från oss. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi. I samarbete med våra partners i solelsbranschen tar vi Sverige närmare målet att ställa om till 100% förnybar energi.

Som enskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller. Ta det naturliga steget och satsa på solkraft – snart kommer dina grannar att följa efter!

Våra värdeord – vilka är de?

Fossilfritt Sverige

Våra solceller är skräddarsytt framtagna för att upfylla de högsta kraven på kvalitet och hållbarhet. Val av solenergileverantör behöver kännas tryggt, därför tar vi hand om hela processen för att se till att du blir nöjd och att vi uppfyller dina önskemål. För att arbeta i enlighet med vår övertygelse är vi medlemmar i ”Fossilfritt Sverige”. Det är ett initiativ som startats av den svenska regeringen för att ge svenska aktörer möjlighet att visa upp hur de bidrar till klimatarbetet. Det handlar om företag, kommuner, föreningar och andra aktörer som både kan och vill bidra till att utsläppen av växthusgaser minskar.

Målet för initiativet Fossilfritt Sverige är att Sverige ska bli ett av världens första fossilfria välfärdsländer. Det är både rätt mot kommande generationer och ekonomiskt smart. Men för att nå dit måste samhällets alla aktörer vara med och arbeta aktivt mot målet.

Fossilfritt Sverige är öppet för alla aktörer som ställer upp på den deklaration som tagits fram för initiativet. Deklarationen klargör att aktörer som deltar i initiativet delar uppfattningen om att världen måste bli fossilfri och att Sverige ska gå före i detta arbete. Deklarationen klargör också att aktörer som deltar ska kunna visa upp konkreta åtgärder för minskade utsläpp.

Mälardalen

Veterinärgränd 6

121 63 Johanneshov

08 - 22 88 90

Sverige Väst
Sverige Syd

Mellangatan 66

293 30 Skanör

040 - 38 98 08

Sverige Sydöst

Cell Solar Nordic AB
Org. nr. 559069-2900
Fakturor email: faktura@cellsolar.se
Fakturor Postadress:
Cell Solar Nordic AB, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
Copyright Cell Solar Nordic AB 2021