Solceller till villa och företag

Cell Solar erbjuder en helhetslösning för installation av solceller. Solceller villa – antingen du vill ha solceller på ditt tak till villa eller företag har vi en lösning som passar. Vi kan också hitta en lämplig lösning för dig som har en större gård, en sommarstuga eller ett flerfamiljshus.

Vi förklarar vår process genom tre enkla steg

01.

Vi på Cell Solar erbjuder alltid ett personligt hembesök. Under besöket informerar vi mer om hur solceller fungerar och hur branschen ser ut. Genom vårt besök vill vi ge dig en tydlig bild av vad du vinner på att installera solpaneler på ditt hus. Samtidigt vill vi ge dig möjlighet att berätta mer om dina önskemål. Vi avslutar med praktiska åtgärder som att mäta ditt tak. Det ger ett konkret underlag för samtal kring vilka olika möjligheter som finns för er.

02.

När vi har fått en tydlig bild av dina önskemål, sätter vi oss vid ritbordet och skräddarsyr en anläggning efter dina behov, förutsättningar och önskemål.

03.

Vi presenterar en lämplig lösning för dig. När du sedan beställer tar vi hand om alla administrativa delar. Det enda du behöver göra är att välja vilket elbolag du vill sälja ditt elöverskott till när du kommer igång med produktionen.

Har du inte kommit så långt i beslutsprocessen? Vi håller kontinuerligt nya informationsmöten där vi berättar mer om solelbranschen och solceller till villa. Håll utkik efter nästa möte nära dig. Du är också välkommen att kontakta oss om du vill att vi ska komma till ditt område!