Solenergi fördelar

 Solenergi för miljön

Att använda solenergi ger många fördelar. Solceller ger 100 procent förnybar energi. Det innebär att du producerar din egen gröna el. Samtidigt blir du mindre beroende av ditt elbolag.
Solenergi fördelar – Faktum är att du bidrar till Sveriges elförsörjning genom att sälja el de dagar förutsättningarna är gynnsamma.

  En lönsam investering

Att investera i solceller idag är en av de lönsammaste investeringarna du kan göra. Det ger en positiv avkastning per år på mellan 5 och 10 procent på ditt investerade belopp. Om du väljer att ta investeringen med ett huslån, betalar solcellerna sin egen ränta och nästan hela amorteringen. Genom det sparar du på att producera egen el och det du tjänar på försäljningen av överskottsproduktionen.

Så säger våra kunder

Vår solcellsanläggning kommer producera mer än hälften av vad vi konsumerar på ett år. Därför ser vi det som en utomordentlig investering samtidigt som vi bidrar till ett bättre klimat.

Enkelt. Vi installerade solceller för att vi kan bidra till en bättre värld samtidigt som vi sparar pengar.

Det känns bra att kunna producera sin egen förnybara energi.

Jag får ingen ränta på mina pengar på banken så jag väljer att investera dem på taket istället där jag får närmare 7 procent positiv avkastning varje år!

Vi installerade solceller för att det är framtiden.

För att det är den renaste energikällan som finns idag. Jag gör det enbart för miljön.

Vi gjorde det bara för ekonomisk vinning. Vi tycker det är en av de säkraste investeringarna man kan göra idag!